,
Головна | Форум | Мій профіль | Реєстрація | Вихід                   Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS | Вхід
 


[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум » З чого почати » Що таке страйкбол
Що таке страйкбол
MobilVДата: Вівторок, 20.12.11, 21:45 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 141
Репутація: 7
Статус: Offline
Назва Страйкбол була придумана нашими російськими колегами (Григорієм Чуков з команди Драгуни в 1997 році), як заміна міжнародної назви AIRSOFT.
Історія появи цього спорту сягає своїм корінням в післявоєнну Японію, якій, після її капітуляції заборонили мати збройні сили (крім сил самооборони), і уряд цієї країни знайшов цікавий вихід зі сформованої ситуації - були створені точні пневматичні копії бойової зброї, які збігалися по вазі з реальними прототипами, мали таку ж скорострільність, і навіть мали схожу схему зборки. Патрони в цій зброї заміняли 6мм кулі, виготовлені з легкого пластику.
Надалі ця затія переросла у вид спорту, який придбав величезну популярність у всьому світі, завдяки його особливій реалістичності, і наближеності до реальних бойових дій (на англійському, це називається Military Simulation Training and Education). Причому, цей спорт ні в якій мірі не пропагує насильство, або вбивство. Цей спорт насправді, дає можливість відчути радість від життя, звільниться від зайвих емоцій і агресії, що накопичується в кожному з нас. Ви отримуєте можливість взяти участь у бойових діях, з "реальним" зброєю (не з пейнтбольним "пилососом", за скажену ціну, а з М16А1 за цілком розумну ціну), у реальних умовах (на відміну від пейнтболу, з його надувними полями), отримати дозу адреналіну, відчути те, що відчувають ті, хто пройшов війну, краще довідатися про своїх бойових товаришів, і придбати нових друзів.
Страйкбол, це командна гра, в якій стрілянина ведеться 6мм кульками типу BB (вагою від 0.11 до 0.43гр.) з точних копій бойової зброї. Відмінною рисою гри є непопулярна в наш час чесність. Адже попадання від 6мм кульки не залишають слідів на камуфляжі й захисних окулярах (які обов'язкові в цьому виді спорту), а при попаданні в відкриту ділянку тіла, деякі можуть і не повідомити про попадання - так з'являються МакЛауд (ті, яких не можливо вбити), але це вже зовсім інша історія ....
Ігри проводяться по заздалегідь обговорених сценаріях, які додають ще більшої реалістичності самій ігре.Чого тільки коштує, захист блокпоста, або напад на нарколабораторію, коли на території твоїх дій, ще є група партизанів?. в такі моменти навіть не розумієш, що це не реальна війна, а лише гра.
Основними виробниками страйкбольної зброї є фірми, які розміщені на історичній батьківщині цього спорту - у Японії, хоча, на ринку представлені й продукти Китайських і Корейських виробників. Безумовним лідером у виробництві страйкбольної зброї є японська фірма "Tokio Marui", яка в страйкбольних колах вважається "законодавцем моди".
Зброя виготовляється, як правило з ударостійкого ABS пластику (у деяких випадках використовується метал (наприклад виробництва Classic Army, ICS)), обладнано в більшості своїй системою HOP-UP (яка підкручує кульку, у момент виходу зі ствола, що дозволяє досягти більшої стабільності польоту на великі відстані) і латунним або мідним стволом з відполірованим внутрішнім каналом. У стандартні магазини до зброї, "входить" близько 50-80 BB кульок (для автоматів), або 12-25 (для пістолетів). Так само існують бункерні магазини, об'єм яких складає від 200 до 600 BB кульок.
http://airsoft.com.ua/
 
BatjaДата: Субота, 11.02.12, 19:50 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 271
Репутація: 7
Статус: Offline
Страйкбол активный отдых на природе, адреналин военных действий, то чего многим не хватает в компьютерных играх, живой противник, командная тактика, мы получаем то, что не получают многие даже проходя службу в нашей регулярной "армии".

Повідомлення відредагував Batja - Субота, 11.02.12, 19:56
 
1111Дата: Неділя, 12.02.12, 00:54 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Страйкбол то круто.
 
BatjaДата: П`ятниця, 13.04.12, 11:11 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 271
Репутація: 7
Статус: Offline
Что такоє страйкбол.

Поначалу кажется, что это сборище людей, которые не наигрались в войну. Но! Стоит посмотреть внимательно – это не детская войнушка. Это продуманная экипировка в рамках правил команды, определенный набор страйкбольного оружия, шевроны, нашивки и куча других мелочей. И главное – на больших играх всегда есть четкий сценарий, но нет четкого финала: победит сильнейший.

Современный страйкбол – это уже не просто развлечение, это - спорт! Причем спорт на грани активного отдыха. От спорта здесь жесткие правила и турниры вкупе с тренировками (в том числе и физическими), от отдыха – природа, единомышленники, расслабление и так далее.
 
ZmunjkaДата: Понеділок, 13.08.12, 19:39 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 50
Репутація: 1
Статус: Offline
пробую писати....думаю норм вийшло, прозьба не розстрілювати сходу...._)))
Прикріплення: Straykbol_v_Irs.docx (13.4 Kb)


Трупы - это тоже люди, только грустные какие-то...
 
MeffistoДата: Вівторок, 14.08.12, 10:49 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 118
Репутація: 6
Статус: Offline
Quote (Zmunjka)
пробую писати....думаю норм вийшло, прозьба не розстрілювати сходу...._)))

Нормалёк) маленько опечяточок ,но то нестрашно) Давай так і дальше !!! cool


One shot-one kill
 
CasperДата: Середа, 15.08.12, 08:29 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Проверенные
Повідомлень: 45
Репутація: 2
Статус: Offline
В Ужгороде, нет команды США, есть Егеря, которые моделируют горных егерей, и К3, которые просто играют в мультикаме. На игре за НАТО играли Егеря и Морпехи из Мукачева wink

Повідомлення відредагував Casper - Середа, 15.08.12, 08:29
 
MobilVДата: Середа, 15.08.12, 08:52 | Повідомлення # 8
Підполковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 141
Репутація: 7
Статус: Offline
Молодець.
 
KillallДата: Четвер, 16.08.12, 10:15 | Повідомлення # 9
Майор
Група: Проверенные
Повідомлень: 92
Репутація: 5
Статус: Offline
какой такой 8мм ?)

Настоящий друг это не тот , который будет тащить тебя пьяного, а тот , который будет ползти рядом.
тяжко жити з пістолетом якщо в кума автомат!
 
dp120886lvpДата: Вівторок, 07.02.17, 13:39 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Здравствуйте
 
Форум » Форум » З чого почати » Що таке страйкбол
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz